We staan digitaal waar een moderne onderneming in 2021 hoort te staan!

23-12-2020

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden en dan is het altijd leuk om als marketingbureau even terug te blikken op een fijne samenwerking. Zo werken we intussen al meer dan drie jaar samen met garage Citroën Vandergucht en daar staan we in deze case graag nog even bij stil. Zit, relax en ontdek hoe dit partnerschap in de loop der jaren is geëvolueerd.

Na zelf geëxperimenteerd te hebben op vlak van marketing en social media, besloot het team van garage Citroën Vandergucht drie jaar geleden om hun digitaal verhaal uit handen te geven. Zo ging Marijke Vandergucht, zaakvoerder van de onderneming, op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn door marketing zodat ook zij weer de dingen konden doen waar ze passie uit halen. “‘Schoenmaker blijf bij je leest’, zegt Dirk vaak en hij slaat de nagel op de kop”, aldus Marijke.

Herkenbaarheid

Als marketingbureau ondersteunen we het familiebedrijf in het hele digitale gebeuren. De focus ligt voornamelijk op creatieve posts voor hun social media kanalen, maar we hebben ook een nieuwe website ontwikkeld en we werken ook hard aan de SEA en SEO om de Citroëngarage snel vindbaar te maken in de zoekmachines. Daarnaast ondersteunen we hen ook in grotere campagnes. Zo werken we voor alle vestigingen een heus marketingplan uit voor het autosalon die – gezien de omstandigheden - in 2021 lokaal wordt uitgespeeld.

Sinds de samenwerking kent het bedrijf een enorme groei aan bezoekers op hun website en social media. “Mensen spreken ons in de showroom er vaak op aan hoe leuk ze onze posts op Facebook en Instagram vinden”, vertelt Marijke. “Door die creativiteit én door constant te meten, analyseren en bijsturen staan we, dankzij DNA, digitaal waar een moderne onderneming in 2021 hoort te staan.”

Deze aanpak trokken we ook door toen de familie de Citroëngarage in Ninove overnam. Compleet met bestickering van De Lijn-bussen, een bezoek van de enige echte kerstman, radiospots, billboards, posts op social media en zoveel meer lieten we de hele wereld – of toch Ninove City – weten dat Vandergucht de vestiging zal runnen. Ook hier plukken Marijke en haar team de vruchten van: “Mensen vinden de weg naar de garage in Ninove en de vestiging draait echt goed. Dat was zonder jullie marketingplan vast niet gelukt.”

Blind vertrouwen

Marijke Vandergucht: “Het is een ontzettend fijne samenwerking met de meest flexibele partners. Ik gebruik bewust het woord ‘partners’, want zo voelt het ook. Het DNA-team is een onderdeel van ons bedrijf en ze voelen ons erg goed aan, wat belangrijk is om een goed beeld van ons te kunnen schetsen naar de buitenwereld.”

Door de input van onze klant om te zetten naar een plan met resultaten waar ze alleen van konden dromen, geeft de Vandergucht-familie met blind vertrouwen al hun communicatietaken door aan DNA Consulting. “Last minute of niet: ze weten er altijd iets succesvol van te maken”, besluit Marijke.

Ben je zelf ook op zoek naar een betrouwbare marketingpartner met een persoonlijke aanpak zodat je kan groeien als bedrijf of zelfstandige? Contacteer ons gerust voor meer info en een vrijblijvende prijsofferte via info@dna-consulting.com.