Groeien met je zaak? Dan kan ik je DNA Consulting sterk aanbevelen!

30-11-2020

2020 is voor iedereen een jaar om nooit te vergeten – of net om héél snel achter slot en grendel te steken. Maar het afgelopen jaar creëerde ook heel wat nieuwe pistes waardoor enkele KMO’s en handelaars, ondanks deze bizarre tijden, toch konden groeien. Dankzij het marketingadvies van DNA Consulting kan ook onze klant VPD genieten van een enorme groei.

Dirk Van Peteghem, zaakvoerder bij VPD, herinnert zich de start van het marketingverhaal nog alsof het gisteren was. Er werd bij de start van het nieuwe jaar in 2017 besloten om echt eens werk te maken van die goede voornemens en aan de marketing te werken van het transportbedrijf. In zijn zoektocht naar een partner kwam Dirk al heel snel uit bij DNA Consulting. “Een bedrijf uit onze regio met een zaakvoerder met dezelfde voornaam: dat kan alleen maar goed zitten”, besluit hij.

Vier jaar later hebben ze bij VPD nog steeds geen spijt dat ze met ons team in zee zijn gegaan. De laatste jaren hebben we dan ook als partners hard samen gewerkt om het transportbedrijf met succes op de kaart te zetten. Daarbij is niks ons teveel, want ook al zijn de opdrachten soms last minute: die deadlines halen we wel (met de glimlach).

Nieuw project

Het laatste jaar is heel heftig geweest voor veel van onze klanten en dat is voor VPD niet anders. Er waren nog steeds de dagelijkse bezigheden en bovendien bracht Covid ook nog eens extra uitdagingen in de transportwereld. Ondanks al die onzekerheden vond men het bij VPD hoog tijd om een nieuw product in de markt zetten en zo werd Urbeez geboren.

Als marketingbureau hebben we een cruciale rol gespeeld in het ontwikkelen van de merkstrategie van het cargobike project. Dat ging van het zoeken naar een naam en een logo ontwerpen over storytelling, het ontwikkelen van content voor de website, social media tot het draaien van een bedrijfsfilmpje. De hele mikmak dus!

Geslaagd marketingadvies

Naast dit nieuwe, verfrissende project hebben we ook voor VPD zelf niet stilgezeten. Zo hebben we het afgelopen jaar de website opgefrist, een nieuw logo gecreëerd en een fotoshoot georganiseerd. Ook de regie en het coördineren van een bedrijfsfilm van het transportbedrijf mogen we tot één van onze successen rekenen.

Bij VPD weten ze dat DNA Consulting kort op de bal kan spelen. Daarom klopten ze ook bij ons aan om hen te ondersteunen in een belangrijke presentatie voor één van hun grootste klanten. Last minute, maar ook dan slaagden we er zonder problemen in om de deadline te halen – met een grote bos bloemen als bedankje!

Dirk Van Peteghem: “Ik kan alleen maar zeggen dat DNA Consulting voor ons een juiste keuze was. Ze hebben ongetwijfeld hun steentje bijgedragen in onze enorme groei de laatste jaren. Ook voor de volgende jaren zijn we reeds samen onze strategie aan het voorbereiden.”

Ben je zelf ook op zoek naar een betrouwbare marketingpartner om te groeien als KMO waarbij je kan rekenen op een persoonlijke aanpak? Contacteer ons gerust voor meer info en een vrijblijvende prijsofferte via info@dna-consulting.com.