Allround marketingbureau

Wij zijn een allround marketingbureau dat bedrijven helpt om een succesverhaal te schrijven. 

Marketingadvies

De zin om te ondernemen zit in jouw ‘DNA’, dat is zeker. En toch heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt? DNA Consulting is jouw partner als marketing bureau voor marketingadvies!

LEES MEER

Social Media

Hoe val je op als zelfstandige of als kmo in een digitale wereld? En hoe breng je jouw boodschap het best over op social media? Een stevige online marketingstrategie en een social media strategie zijn vandaag onmisbaar geworden.

LEES MEER

Google Advertising - SEO/SEA

Maak je website vindbaar in de zoekresultaten van Google door zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA).

LEES MEER

Webdesign

Sterke communicatie begint bij een sterk beeld. Een grafische opdracht kan allerlei vormen aannemen, zowel offline als online. Bij DNA Consulting kan je terecht voor een naamkaartje, flyer, website, huisstijl en nog zoveel meer! Als webdesign bureau nemen wij de touwtjes in handen!

LEES MEER

Content creatie

Met een video bereik je heel wat potentiële klanten en kan je jouw bedrijf op een creatieve manier voorstellen. Bij DNA Consulting kan je terecht voor een video van een reclameboodschap en een vacature tot een bedrijfsvideo en zoveel meer.

LEES MEER

Maatwerk

Wij zorgen ervoor dat klanten je overal herkennen als een sterk en modern bedrijf door te kiezen voor 1 rode draad.

LEES MEER