Content creatie

Vraag jouw offerte aan

Het belangrijkste bij een straf, impactvol verhaal is content die relevant is en blijft hangen. Hierdoor blijf je als merk of bedrijf hangen in het hoofd van je (potentiële) klanten. Bij DNA Consulting zorgen we dus ook voor contentcreatie waarbij we copy en beeld optimaal gaan combineren.

Waarom contentcreatie?

Een beeld zegt zoveel meer dan woorden. Al zijn die woorden uiteraard ook belangrijk. De combinatie van beiden kan een merk of bedrijf sterk maken in àlles wat ze naar buiten brengen. Het zorgt voor storytelling, het zorgt voor een verhaal. En mensen willen nu eenmaal verhalen lezen en een bedrijf die ze volgen écht leren kennen. 

Hoe kan DNA jou helpen?

We zorgen voor materiaal dat je kan inzetten op allerlei kanalen: van je website over nieuwsbrieven tot social media. Verder is copywriting 'one of our best skills', teksten zijn belangrijker dan ooit: om mensen te boeien, om mensen te bereiken (SEO-SEA) en om jouw verhaal te vertellen alsof het om een interessant en goed boek gaat. 

Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor video's. Of dit nu is voor een reclameboodschap, vacature of bedrijfsvoorstelling: we can do it all! Hierbij zorgen we graag voor het script, acteurs, product en de verspreiding achteraf. Contentcreatie met een enorme impact aan een correcte prijs!

Ontdek hieronder enkele referenties  

Content creatie

Enkele referenties