Marketingadvies

Vraag jouw offerte aan

De zin om te ondernemen zit in jouw ‘DNA’, dat is zeker. En toch heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt...

Je staat bekend om je dynamische aanpak. Maar hoe zet je jouw zaak nog meer in de kijker? En zorg je voor een diepgaand contact met je klanten? Hoe zet je een marketing strategie op? Dat zijn vragen waar DNA graag op antwoordt. Wij helpen je graag met strategisch marketingadvies.

Het kiezen voor een geschikte marketingstrategie levert veel voordelen op:

  • Je begrijpt de noden en behoeftes van je klanten
  • Hogere omzet
  • De juiste doelgroep bereiken
  • Je doelen bepalen en behalen

Tijd om de handen in elkaar te slaan!

Bekijk samen met DNA, jouw partner als marketing bureau, je bedrijf door een compleet andere bril en laat ons er voor de volle 100% voor gaan, zowel op commercieel niveau als op het vlak van marketing. We zorgen voor een optimale communicatie met je vast klantenbestand, een klare en duidelijke boodschap naar potentiële klanten, originele commerciële acties, een volledige marketing strategie, marketing advies, een online strategie en het beheer van sponsorbudgetten voor een maximale return.
Wij doen het allemaal voor jou!

Hoe gaan wij te werk?

Wij bespreken graag eerst met jou wat je bedrijfs- en marketingdoelstellingen zijn. Daarna gaan we met ons team aan de slag om een marketingplan uit te werken om zo de beste resulaten te bereiken. Een goede marketingstrategie zorgt ervoor dat alle kanalen op elkaar afgestemd zijn en dat je jouw doelgroep op het juiste moment bereikt.

Kort samengevat, we bieden marketingadvies op maat van jouw organisatie.

Wij ontmoeten jou graag!

Als allround marketing bureau doen we zowel offline als online marketing. Daarom willen we graag je bedrijf en je merk leren kennen. Om alle aspecten van dit marketingadvies helemaal op maat van jouw zaak te organiseren, spreken we trouwens graag af bij jou op kantoor. Wekelijks zelfs, want zo leren we jouw bedrijf echt kennen en maken we ook deel uit van je team. En ondertussen kan jij je volledig focussen op alle extra klanten die we voor jou vinden.

Tijd om je allround marketing aan te pakken! Maak jouw afspraak nu via info@dna-consulting.com

Ontdek hieronder enkele referenties  

Marketingadvies

Enkele referenties