Social Media

Vraag jouw offerte aan

De impact van sociale media

Social media: je kan er niet meer naast kijken. Dat heeft de laatste jaren dan ook een enorme impact gehad op het contact tussen bedrijven en hun klanten. Mensen gaan steeds vaker kijken op Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en zelfs TikTok naar wat hun favoriete merken doen. Als zelfstandige of ondernemer kan je dus niet anders dan aanwezig zijn op social media, maar hoe dan? En hoe breng je jouw boodschap het best over? Kan je jouw social media beheer overlaten? 

Hoe kan ik opvallen op sociale media?

Bij DNA Consulting zien we hoe zelfstandigen en kmo’s vaak met dezelfde problemen kampen wanneer ze hun online verhaal willen brengen:

  • Tijdsgebrek
  • Uniforme maar gevarieerde content plaatsen is lastig
  • De klanten blijven boeien, lukt me dat wel?
  • Copywriting… Die teksten zijn niet zo makkelijk te schrijven, hoe blijf ik origineel?

Met die vragen krijgen de meesten wel eens te kampen… En dat allemaal terwijl de mogelijkheden, trends en evoluties elkaar dan ook nog eens in een razendsnel tempo opvolgen. Alsof je nog niet genoeg werk hebt met het dagelijkse bestuur van je bedrijf…

Durf hulp vragen

Gelukkig kan je bij ons terecht, want hulp vragen en je social media uitbesteden kan raad brengen! Wij zorgen voor een optimale social media strategie waarbij we ervoor zorgen dat je fans moeiteloos de weg vinden naar je website en/of naar je winkel. We stemmen je verhaal op alle social media kanalen met elkaar af waardoor je niet alleen je bestaande klanten bereikt, maar ook nieuwe potentiële klanten. Wij zorgen dus voor een content kalender, aangevuld met community management en een advertentiestrategie (social media campagnes) om jouw goals te bereiken.

DNA als social media partner

Als partner, wil DNA Consulting je bedrijf en je merk leren kennen. We gaan 100% mee in het verhaal van de consument zodat we relevante en opvallende social media content kunnen maken. Met jouw doelen in ons achterhoofd leveren we dus een aanpak dat volledig op maat van je onderneming is gemaakt. Bovendien zijn onze tarieven transparant en correct.

Ons motto: de klant krijgt steeds meer dan waarvoor hij betaalt.

Ontdek hieronder enkele referenties  

Social Media

Enkele referenties