• Ben je op zoek naar een partner die een website op maat maakt?
  • Of heeft je website wat opfrissing nodig?
  • Wil je een webshop starten/laten maken?
  • Is jouw site al mobile proof?
  • Komen bezoekers te weten wat ze effectief te weten willen komen op jouw website?
  • Is jouw website duidelijk voor een bezoeker?

Moet ik online vindbaar zijn?

Een website is hét digitale visitekaartje van een bedrijf of merk. Een onmisbaar gegeven in jouw online aanwezigheid dus. Mensen kijken bijna àltijd via zoekmachines zoals Google naar hetgene waar ze op zoek naar zijn. Via die zoekmachines is het dus belangrijk bij jou terecht te komen.

Hoe bouwen wij een website?

Wil je een nieuwe website laten maken? Als webdesign bedrijf bepalen we samen je huisstijl, het design en de opmaak. Op basis van jouw feedback bouwen we samen jouw professionele website uit en gaan we jouw website gaan ontwerpen. Vanaf de eerste schets tot het finale concept: als klant ben je van alles op de hoogte. Onze strafste punten hier? Een flexibele manier van werken en een creatieve aanpak. Zo weten we onze klanten keer op keer te verrassen.

Naast een professionele websitebouw zorgen we ook dat je vindbaar bent in zoekmachines. Het verhogen van je vindbaarheid kan heel lastig zijn omdat je met veel factoren moet rekening houden. Wij zorgen voor de juiste copy, wat zorgt voor resultaatgerichte pagina’s die hoog scoren in Google.

Gebruiksvriendelijkheid is ook een belangrijke factor. Veel websitebezoekers maken rechtsomkeer nadat ze terechtkomen op een website. Daarom gaan wij met de juiste aanpak en strategie ervoor zorgen dat je meer klanten en aanvragen genereerd met een goed gestructureerde website. Dit kan zowel een one page website als een multi page website zijn, afhankelijk van het aanbod van jouw bedrijf.

DNA als webdesign bureau

Laat jij binnenkort jouw website ontwerpen bij ons? Vraag snel jouw offerte aan en we werken een voorstel uit op maat van jouw bedrijf!

Ontdek hieronder enkele referenties  

Webdesign

Enkele referenties