Allround campagne Citroën Vandergucht

07-01-2020

Garage Citroën Vandergucht heeft er sinds kort een nieuwe garage in Ninove bij. Om die reden verzorgden wij een volledige campagne van A tot Z:

  • Busreclame: sinds kort rijden er verschillende bussen in en rond Ninove met op de achterkant van de bussen een aankondiging van de nieuwe garage in Ninove.
  • Een radiospot: we verzorgden een radiospot dat uitgezonden wordt op enkele lokale radio's in de regio van Ninove.
  • De social media campagne: uiteraard kan sociale media niet ontbreken! Om die reden werkten we een social media campagne uit zodat Vandergucht de nodige visibiliteit krijgt in de nieuwe regio.
  • Nieuwsbrief: Vandergucht nam De Geyndt over en dat nieuws moest uiteraard ook aangekondigd worden bij de klanten van voorgaande garage. Dit deden we door middel van een prettig ogende nieuwsbrief.
  • Een website blijft een van de belangrijkste communicatiekanalen van een bedrijf, om die reden pasten we ook de website van Vandergucht compleet aan zodat de nieuwe garage ook genoeg visibiliteit en ruimte krijgt.
  • Daarnaast deden we ook een guerrilla actie in Ninove waarbij tijdens de kerstperiode een kerstman rondreed in een volledig bestickerde wagen mét strik, alsof hij in een cadeautje rond reed. Mensen die de wagen spotten, konden een foto nemen en deze plaatsen op de Facebook- en/of Instagrampagina van Vandergucht. Op deze manier leefde de actie nog wat meer op de social media kanalen.

Kortom: een allround campagne waar we erg fier en tevreden over zijn!