Al meer dan 20 jaar lang gebeten door ‘direct marketing’ en ‘events’: DNA Consulting is een bureau met ervaring, maar absoluut jong van geest.

Door de jaren heen zijn we gegroeid als adviesbureau voor marketing en communicatie. Onze klanten: vooral zelfstandigen en kmo’s. Bij ons krijg je geen bandwerk, maar kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Samen overleggen we elke stap voor een strategie op maat van je bedrijf. Daar ligt het ‘DNA’ van onze zaak: wij zetten 100% in op de groei van onze klanten en hebben enkel jouw opperste tevredenheid als doel.

Met meer dan 20 jaar ervaring staan we een grote waaier van klanten met raad en daad bij. Terwijl zij zich richten op de ‘core business’ of kerntaak van hun bedrijf, zorgen wij ervoor dat hun zaak ondertussen blijft groeien en evolueren.

Over ons
Start vandaag nog met jouw succesverhaal!
Contacteer ons vrijblijvend.
Ontvang je nu al graag gratis social media tips?
Ga direct aan de slag.

Waarom DNA Consulting?

  • Meer dan 20 jaar ervaring, maar jong van geest;
  • Een persoonlijke aanpak op maat van jou én jouw klanten;
  • Full service, met alles erop en eraan;
  • Een no-nonsense company;
  • Samen schrijven we een groeiverhaal;
  • Het einddoel: een opperste klantentevredenheid;
  • Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs (zie referenties).
DNA Consulting

Een succesvolle zaak heeft nood aan een zaakvoerder met visie. Laat DNA Consulting je helpen je bedrijf uit te bouwen en sta door onze samenwerking sterker in de markt. Strategie, marketing en communicatie zijn cruciaal op de weg naar succes!

DNA Consulting houdt van een persoonlijke aanpak: we leven ons graag in jouw verhaal in, kiezen voor een dynamische aanpak met de nodige knowhow en zorgen voor kwaliteit, full service en een stipte uitvoering.

Onze manier van werken

stap 1

Eerste gesprek

Aandachtig naar jouw verhaal luisteren, dat is de enige goede start. Als we weten welke richting je uit wil met jouw zaak, dan zorgen wij voor een optimale respons.

stap 2

Concept bedenken

Na de briefing gaan we aan de slag en laten we het stormen in ons brein. We stellen je een concept voor en op basis van jouw feedback gaan we over tot de realisatie.

stap 3

Scherpe prijsofferte

Uiteraard houden we tijdens alle stappen van het traject rekening met de afgesproken tarieven en offerte. Scherpe prijzen en geen verrassingen onderweg!

stap 4

Steeds bereikbaar

Het hele proces, tot de strikt gerespecteerde deadline, houden we je op de hoogte. Via één aanspreekpunt, zodat alle communicatie transparant en vlot verloopt.

stap 5

Kwaliteitszekerheid

We werken je product met de grootste zorg af. Alle modellen en/of proefversies zijn waarheidsgetrouw en komen volledig overeen met de eindproductie.

stap 6

Correcte facturatie

Je ontvangt een gedetailleerde factuur die overeenkomt met de afgesproken offerte en productaanbieding.

stap 7

Feedbackronde

Feedback is voor ons een onmisbare laatste stap. Door onze samenwerking te bespreken, verzekeren we een optimale klantentevredenheid.