Maak kennis met de DNA'ers!

Elk teamlid heeft een eigen specialiteit, maar dezelfde marketing verslaving.

Al meer dan 20 jaar gebeten door alles wat met marketing en events te maken heeft. DNA Consulting is een bureau met ervaring, maar absoluut jong van geest.

Door de jaren heen zijn we gegroeid als adviesbureau voor marketing en communicatie voor voornamelijk zelfstandigen en kmo's. Elk teamlid heeft een eigen specialiteit zodat je altijd kan rekenen op een persoonlijke aanpak en zeker geen bandwerk voorgeschoteld krijgt. Samen overleggen we elke stap voor een strategie op maat van je bedrijf. En dat is dan ook het ‘DNA’ van onze zaak: wij zetten 100% in op de groei van onze klanten en hebben enkel jouw uiterste tevredenheid als doel.

Met meer dan 20 jaar ervaring staan we een grote waaier van klanten met raad en daad bij. Terwijl zij zich richten op de ‘core business’ of kerntaak van hun bedrijf, zorgen wij ervoor dat hun zaak ondertussen blijft groeien en evolueren.

Contacteer ons vrijblijvend Download onze gratis whitepaper
Maak kennis met de DNA'ers!
Dirk

Dirk

Bestuurder

Ik ben 46 en ben al meer dan 25 jaar succesvol adviseur in marketing en communicatie.
Aan het begin van mijn carrière hielp ik grote nationale en internationale spelers met hun communicatie.
De laatste jaren heb ik mijn focus verlegd om KMO’s en zelfstandigen te kunnen helpen.
Intussen heb ik al tientallen klanten geholpen om hun bedrijf op de kaart te zetten en succesvol te zijn.

Bon vivant pure sang, muziekliefhebber, gedreven en energiek, creatieve duizendpoot en vat vol ideeën.

Claudia

Claudia

Marketing & Event Specialist

Al meer dan 2 jaar mag ik mezelf een DNA’er noemen. Vol enthousiasme stapte ik in dit nieuwe avontuur en daar heb ik nog steeds geen spijt van! Tijdens mijn eerste werkervaring in een Consumer Activation Agency ontwikkelde ik strategieën die een emotionele connectie legden tussen het merk/bedrijf en de verlangens van de consument.

Na geproefd te hebben van die grotere nationale klanten, vind ik het bij DNA Consulting geweldig om lokale KMO’s te ondersteunen met marketing advies en samen met hen te groeien. De voldoening en dankbaarheid na een succesvolle campagne is dan ook fantastisch.

Energetische losbol die graag nieuwe dingen uitprobeert, obsessieve pasta-lover, creatieveling en verzot van de puntjes op de “i”.

Zico

Zico

Multimedia Specialist

Dat Zico het 'in zijn DNA' heeft, staat buiten kijf... Als zoon van Dirk kent Zico het reilen en zeilen van DNA Consulting al sinds jaren, hij groeide als het ware op met DNA. Sinds maart 2021 maakt Zico ook deel uit van het team als grafisch designer. Tijdens zijn studies Multimedia leerde hij alle facetten als graficus kennen en nu ondersteunt hij het team met zijn skills voor de opmaak van verschillende grafische opdrachten: van het opmaken van logo's tot het ontwerpen van flyers en het monteren van videocontent. Hij doet het allemaal...

Lien

Lien

Marketing & Social Media Specialist

Lien houdt zich binnen ons team bezig met marketing & social media. Voorheen deed ze ervaring op als digital marketeer in de retail sector. Daar hield ze zich voornamelijk bezig met de social mediakanalen en het uitwerken van campagnes.

Deze nieuwsgierige enthousiasteling is een echte foodlover, reist graag en doet er alles aan om de perfecte foto te nemen.

Amber

Amber

Junior Marketeer

Als Junior Marketeer zal ik mijn kennis delen die ik opgedaan heb tijdens mijn 2 jaar durende opleiding Marketing-en communicatiesupport. Tijdens deze opleiding schaafde ik mijn schrijf skills bij en leerde ik marketing strategieën opzetten. Door de combinatie van leren en stage kon ik steeds mijn kennis toepassen op de werkvloer. Met mijn stage bij Siemens Belux leerde ik meer over het opzetten van projecten, het gepast communiceren en schrijven van sociale media posts.

Naast mijn interesse voor de marketing en communicatiewereld schaaf ik in mijn vrije tijd ook graag mijn grafische skills wat bij. Programma’s zoals Illustrator en InDesign staan bij mij geregeld open en hebben minder en minder geheimen voor mij.

Creatieve levensgenieter die geen uitdaging uit de weg gaat, houdt van knutselen, avontuurlijke reizen en verzot op het ontdekken van nieuwe IoT devices.

Liesel

Liesel

Junior Marketeer

Als klein pagaderke liep ik al rond met een camera in mijn handen, bestond de term “vloggen” toen ook al?
Deze passie heeft zich verder ontwikkeld in mijn studie Media & Entertainment Business waar de post-its de lucht in vlogen tijdens elke brainstorm sessie.

Toch bleef ik nieuwsgierig achter met de vraag hoe een merk echt in de markt gezet wordt, vandaar de keuze om mij nog te verdiepen in de richting Communicatiemanagement Branding & Advertising.

Een kleine creatieveling met 1m55 aan enthousiasme, een iets grotere sneakerverslaving dan gewenst, zot van latte macchiato’s en boordevol goesting om dit nieuwe avontuur aan te gaan.

Frederik

Frederik

Webdesign & Webdevelopment

Frederik houdt zich graag achter de schermen bezig bij DNA met het ontwikkelen van websites en webshops. HTML, CSS, frameworks, javascript, ... kennen geen geheimen voor hem.

Verder leeft hij zich graag uit als DJ achter de draaitafel, is hij zot van supersnelle F1 bolides en kan hij uren series en films verslinden. Een gezonde geest in een gezond lichaam, dus ook een regelmatige duik in het zwembad staat op zijn agenda.

Adriaan

Adriaan

SEO / SEA - E-commerce - Google Ads

Adriaan houdt zich binnen ons team bezig met zoekmachine optimalisatie. Daarnaast vertaalt hij marketingconcepten naar het operationele niveau in Google Ads: Search, Display, Shopping... Dankzij hem zijn we tevens Google Certified Partner.

Daarbuiten is Adriaan gepassioneerd door muziek en vind je hem al eens achter het drumstel. Verder gaat hij al eens graag een rondje lopen.

Waarom DNA Consulting?

  • Meer dan 20 jaar ervaring, maar jong van geest;
  • Een persoonlijke aanpak op maat van jou én jouw klanten;
  • Full service, met alles erop en eraan;
  • Een no-nonsense company;
  • Samen schrijven we een groeiverhaal;
  • Het einddoel: een opperste klantentevredenheid;
  • Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs (zie referenties).
DNA Consulting

Een succesvolle zaak heeft nood aan een zaakvoerder met visie. Laat DNA Consulting je helpen je bedrijf uit te bouwen en sta door onze samenwerking sterker in de markt. Strategie, marketing en communicatie zijn cruciaal op de weg naar succes!

DNA Consulting houdt van een persoonlijke aanpak: we leven ons graag in jouw verhaal in, kiezen voor een dynamische aanpak met de nodige knowhow en zorgen voor kwaliteit, full service en een stipte uitvoering.

Hoe werken wij?

stap 1

Eerste gesprek

Aandachtig naar jouw verhaal luisteren, dat is de enige goede start. Als we weten welke richting je uit wil met jouw zaak, dan zorgen wij voor een optimale respons.

stap 2

Concept bedenken

Na de briefing gaan we aan de slag en laten we het stormen in ons brein. We stellen je een concept voor en op basis van jouw feedback gaan we over tot de realisatie.

stap 3

Scherpe prijsofferte

Uiteraard houden we tijdens alle stappen van het traject rekening met de afgesproken tarieven en offerte. Scherpe prijzen en geen verrassingen onderweg!

stap 4

Steeds bereikbaar

Het hele proces, tot de strikt gerespecteerde deadline, houden we je op de hoogte. Via één aanspreekpunt, zodat alle communicatie transparant en vlot verloopt.

stap 5

Kwaliteitszekerheid

We werken je product met de grootste zorg af. Alle modellen en/of proefversies zijn waarheidsgetrouw en komen volledig overeen met de eindproductie.

stap 6

Correcte facturatie

Je ontvangt een gedetailleerde factuur die overeenkomt met de afgesproken offerte en productaanbieding.

stap 7

Feedbackronde

Feedback is voor ons een onmisbare laatste stap. Door onze samenwerking te bespreken, verzekeren we een optimale klantentevredenheid.