Marketingadvies

De zin om te ondernemen zit in jouw ‘DNA’, dat is zeker. En toch heb je het gevoel dat er nog iets ontbreekt?

Je staat bekend om je dynamische aanpak. Maar hoe zet je jouw zaak nog meer in de kijker? En verdiep je het contact met je klanten?

Tijd om de handen in elkaar te slaan! Bekijk samen met ons je bedrijf door een compleet andere bril en laat ons er voor de volle 100% voor gaan, zowel op commercieel niveau als op het vlak van marketing. Een optimale communicatie met je vast klantenbestand, een klaar en duidelijke boodschap naar potentiële klanten toe, originele commerciële acties én het beheer van sponsorbudgetten voor een maximale return. Wij doen het allemaal voor jou!

Om alle aspecten van dit marketingadvies helemaal op maat van jouw zaak te organiseren, spreken we trouwens graag af bij jou op kantoor. Wekelijks zelfs, want zo leren we jouw bedrijf écht kennen en maken we ook deel uit van je team. En ondertussen kan jij je volledig focussen op alle extra klanten die we voor jou vinden.

Enkele referenties

Garage Vandergucht

Een nieuwe website voor Garage Vandergucht.

  Bezoek hun website

Aan de slag voor de Gregoir Group.

Bij de Gregoir Group, uw mobiliteitspartner waren ze op zoek naar extra strategische marketing- en eventondersteuning . Met passie, dag en nacht zijn zij aan de slag voor hun klanten, net als wij en daarom klikte het! Volle overgave samen naar nieuwe successen! DNA is op wekelijkse basis voor hen actief.

Opmaak, design,productie

De rol van drukwerk en promomateriaal is nog lang niet uitgespeeld, het is opnieuw een sterk groeiend medium bij onze klanten. Hier bij DNA Consulting weten we wat werkt! Opmaak, design, productie: alles onder 1 dak!

1 jaar aan de slag voor Verenigde Handelaars Halle

Bijna 1 jaar geleden zette DNA als partner van de Verenigde Handelaars Halle zijn schouders onder de campagne "ikwinkelinhalle": concept, logo, site, social media en events. Na 1 jaar kan je moeilijk ontkennen dat de handelaars er alles aan doen om hun stad na een paar moeilijke jaren terug op de kaart te zetten. Wij doen dit graag, met passie en overgave! Event met jouw zaak, gemeente of een privé event? Contacteer ons gerust!

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken... jaja de zoveelste balpen of post-it blok... Mag het echt wat creatiever en wil je met je KMO bij personeel en gasten echt opvallen? DNA to the rescue! Grafische ontwerpen, drukwerk en realisatie en natuurlijk super ideetjes op maat!

Productie hangers Gorgon

Bedankt Gorgon Motors voor jarenlange trouwe klandizie. We mochten voor hen de nieuwe hangers ontwerpen en produceren na onderhoud wagen. DNA Consulting - Events, Strategy, Communication dacht eraan om de onderste strook als adreskaartje te realiseren. Ontwerpen en drukken aan scherpe prijzen? Contacteer ons gerust!

Flyers Europlex

Voor onze klant Europlex mochten we nieuwe flyers ontwerpen, vertalen en drukken. Tevens hebben we alle communicatiemiddelen zoals powerpoints, e-mail handtekeningen en dergelijke in een nieuw jasje gestoken. Nood aan nieuwe opmaken? Contacteer ons gerust!

Reeds diverse jaren verzorgen we voor Multimmo de volledige uitvoering van hun aanwezigheid op diverse jaarmarkten. Promotiekleding, publiciteit, stand, hosting en attracties. Bedankt voor het vertrouwen! Zelf een event organiseren of extra opvallen op beurzen of jaarmarkten? Contacteer ons dan zeker!

Maatwerk

DNA Consulting, uw expert in visuele content! Wij brengen je boodschap op maat, contacteer ons voor meer informatie.

DNA Consulting, uw expert in visuele content! Dankzij maatwerk waar jij je met je bedrijf goed bij voelt scoren we echt. Contacteer ons voor meer informatie.

Facebook - social media

Facebook-fouten, uw bedrijf heeft ze gemaakt. Of het nu gaat om een onopzettelijke post of een ongepaste opmerking, fouten gebeuren. Vooral in een omgeving waar content bliksemsnel wordt gedeeld. De grootste Facebook-fouten blijven vaak onopgemerkt. Het zijn de gemiste kansen, de kans op meer betrokkenheid, binding en interactie. Gelukkig zijn wij bij DNA Consulting op de hoogte van deze fouten en weten we bovendien hoe we ze kunnen aanpakken!

Scoren op social media!

Het klantencontact gaat enorm veranderen de komende jaren, het is al volop bezig. Laat DNA Consulting je helpen deze nieuwe wegen te bewandelen en doe succesvol zaken dankzij je online aanwezigheid.

Een creatieve bedrijfsfilm

Bij Soft Carwash Dodane zijn we al jaren de leverancier van creatieve bedrijfsfilms voor regionale tv, websites en social media. Acteurs, opname, productie... het kan allemaal!

Vacature invullen d.m.v een video

Bij Gorgon Motors werkten ze steeds met regionale bladen om hun vacatures in te vullen. De respons ging de laatste jaren echter ferm achteruit. DNA zorgde via een creatieve video en verspreiding via site en social media voor een record aan sollicitaties en een invulling binnen de 3 weken van de openstaande vacature. Een winnende formule dus! Tevens was deze spot nog eens extra ondersteunend als reclametool.

Events voor BMW Gregoir

BMW Gregoir, met passie, dag en nacht zijn zij aan de slag voor hun klanten, net als wij en daarom klikte het! Succesvolle samenwerking voor de voorstelling van de nieuwe X5 en 8 serie. Volle overgave samen naar nieuwe successen!

Bedrijfsevent VPD

Wanneer je je personeel extra wil bedanken voor hun loyauteit en inzet dan is een bedrijfsfeest de ideale gelegenheid. Bedankt VPD voor het vertrouwen!

Nieuwe website in diverse talen DSP

Het ontwerpen en bouwen van een gepersonaliseerde website op maat van jouw onderneming is een dienst die we graag aanbieden. Voor DSP bouwden we een volledig nieuwe website die gebruiksvriendelijk is voor onze klant en die aan alle specificaties voldoet die ons werden voorgelegd. Voor de nieuwe website van DSP verzorgden we ook de foto’s en vertalingen in het Frans, Engels en binnenkort ook in het Spaans. Een mooi project dat resulteerde in een tevreden klant en daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen.

  Bezoek hun website

Openingsevent BMW Gregoir Dendermonde

Meer dan 1.800 mensen op het openingsevent van BMW Gregoir. Bedankt voor het vertrouwen! Ook nood aan een partner die uw bedrijfsevent tot een waar succes maakt? Contacteer ons gerust: openingen, opendeurdagen, productlanceringen... het kan allemaal.