Social Media

Je hebt het vast ook al gemerkt: de afgelopen jaren is het contact tussen bedrijven en hun klanten sterk veranderd. Zo gaan klanten steeds vaker online op zoek naar leveranciers. Maar hoe val je op als zelfstandige of als kmo in een digitale wereld? En hoe breng je jouw boodschap het best over? Een stevige online marketingstrategie is vandaag onmisbaar geworden. Het volstaat niet langer om enkel en alleen uit te pakken met een site. Wat je nodig hebt, is een sterk online verhaal om je volgers en bezoekers te boeien, te blijven boeien én de verkoop te doen stijgen. Middelen als e-mail marketing en social media marketing maken tegenwoordig écht het verschil voor jouw bedrijf!

Bij DNA Consulting zien we hoe zelfstandigen en kmo’s vaak met dezelfde problemen kampen wanneer ze hun online verhaal willen brengen. Tijdsgebrek, uniforme maar gevarieerde content plaatsen, de klanten blijven boeien, copywriting en commercieel doordachte berichten maken,... En dat allemaal terwijl de mogelijkheden, trends en evoluties elkaar in een razendsnel tempo opvolgen. Alsof je nog niet genoeg werk hebt met het dagelijkse bestuur van je bedrijf.

Daarom zijn wij er: wij linken je website en social media aan elkaar en zorgen ervoor dat beide kanalen bezoekers voor en door mekaar genereren. Door je verhaal op alle kanalen op elkaar af te stemmen, bereik je gegarandeerd meer klanten én spreek je ook nieuwe potentiële klanten aan. Onze werkwijze verloopt telkens in 3 stappen: observatie, activatie/ interactie en relatie.

DNA Consulting levert allesbehalve bandwerk. Alles verloopt in samenspraak met jou en op die manier gaan we voor een persoonlijke aanpak 100% op maat van jouw bedrijf. Onze tarieven zijn transparant en correct. Ons motto: de klant krijgt steeds meer dan waarvoor hij betaalt.

Enkele referenties

Garage Vandergucht

Een nieuwe website voor Garage Vandergucht.

  Bezoek hun website

Aan de slag voor de Gregoir Group.

Bij de Gregoir Group, uw mobiliteitspartner waren ze op zoek naar extra strategische marketing- en eventondersteuning . Met passie, dag en nacht zijn zij aan de slag voor hun klanten, net als wij en daarom klikte het! Volle overgave samen naar nieuwe successen! DNA is op wekelijkse basis voor hen actief.

Opmaak, design,productie

De rol van drukwerk en promomateriaal is nog lang niet uitgespeeld, het is opnieuw een sterk groeiend medium bij onze klanten. Hier bij DNA Consulting weten we wat werkt! Opmaak, design, productie: alles onder 1 dak!

1 jaar aan de slag voor Verenigde Handelaars Halle

Bijna 1 jaar geleden zette DNA als partner van de Verenigde Handelaars Halle zijn schouders onder de campagne "ikwinkelinhalle": concept, logo, site, social media en events. Na 1 jaar kan je moeilijk ontkennen dat de handelaars er alles aan doen om hun stad na een paar moeilijke jaren terug op de kaart te zetten. Wij doen dit graag, met passie en overgave! Event met jouw zaak, gemeente of een privé event? Contacteer ons gerust!

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken... jaja de zoveelste balpen of post-it blok... Mag het echt wat creatiever en wil je met je KMO bij personeel en gasten echt opvallen? DNA to the rescue! Grafische ontwerpen, drukwerk en realisatie en natuurlijk super ideetjes op maat!

Productie hangers Gorgon

Bedankt Gorgon Motors voor jarenlange trouwe klandizie. We mochten voor hen de nieuwe hangers ontwerpen en produceren na onderhoud wagen. DNA Consulting - Events, Strategy, Communication dacht eraan om de onderste strook als adreskaartje te realiseren. Ontwerpen en drukken aan scherpe prijzen? Contacteer ons gerust!

Flyers Europlex

Voor onze klant Europlex mochten we nieuwe flyers ontwerpen, vertalen en drukken. Tevens hebben we alle communicatiemiddelen zoals powerpoints, e-mail handtekeningen en dergelijke in een nieuw jasje gestoken. Nood aan nieuwe opmaken? Contacteer ons gerust!

Reeds diverse jaren verzorgen we voor Multimmo de volledige uitvoering van hun aanwezigheid op diverse jaarmarkten. Promotiekleding, publiciteit, stand, hosting en attracties. Bedankt voor het vertrouwen! Zelf een event organiseren of extra opvallen op beurzen of jaarmarkten? Contacteer ons dan zeker!

Maatwerk

DNA Consulting, uw expert in visuele content! Wij brengen je boodschap op maat, contacteer ons voor meer informatie.

DNA Consulting, uw expert in visuele content! Dankzij maatwerk waar jij je met je bedrijf goed bij voelt scoren we echt. Contacteer ons voor meer informatie.

Facebook - social media

Facebook-fouten, uw bedrijf heeft ze gemaakt. Of het nu gaat om een onopzettelijke post of een ongepaste opmerking, fouten gebeuren. Vooral in een omgeving waar content bliksemsnel wordt gedeeld. De grootste Facebook-fouten blijven vaak onopgemerkt. Het zijn de gemiste kansen, de kans op meer betrokkenheid, binding en interactie. Gelukkig zijn wij bij DNA Consulting op de hoogte van deze fouten en weten we bovendien hoe we ze kunnen aanpakken!

Scoren op social media!

Het klantencontact gaat enorm veranderen de komende jaren, het is al volop bezig. Laat DNA Consulting je helpen deze nieuwe wegen te bewandelen en doe succesvol zaken dankzij je online aanwezigheid.

Een creatieve bedrijfsfilm

Bij Soft Carwash Dodane zijn we al jaren de leverancier van creatieve bedrijfsfilms voor regionale tv, websites en social media. Acteurs, opname, productie... het kan allemaal!

Vacature invullen d.m.v een video

Bij Gorgon Motors werkten ze steeds met regionale bladen om hun vacatures in te vullen. De respons ging de laatste jaren echter ferm achteruit. DNA zorgde via een creatieve video en verspreiding via site en social media voor een record aan sollicitaties en een invulling binnen de 3 weken van de openstaande vacature. Een winnende formule dus! Tevens was deze spot nog eens extra ondersteunend als reclametool.

Events voor BMW Gregoir

BMW Gregoir, met passie, dag en nacht zijn zij aan de slag voor hun klanten, net als wij en daarom klikte het! Succesvolle samenwerking voor de voorstelling van de nieuwe X5 en 8 serie. Volle overgave samen naar nieuwe successen!

Bedrijfsevent VPD

Wanneer je je personeel extra wil bedanken voor hun loyauteit en inzet dan is een bedrijfsfeest de ideale gelegenheid. Bedankt VPD voor het vertrouwen!