Video

Video is de toekomst, je bereikt heel wat potentiële klanten en kan je bedrijf op een creatieve manier voorstellen. Bij DNA Consulting kunt u ook terecht voor video van een reclameboodschap, vacature tot bedrijfsvoorstelling en zoveel meer. Onze social media klanten hebben al lang de weg naar video gevonden.

Wij zorgen voor script, acteurs, productie en de verspreiding achteraf. Enorme impact aan een correcte prijs, doe nu de test!

Enkele referenties

Brochure Gorgon Motors

Wil jij een leuke brochure voor jouw onderneming? Dan ben je bij DNA Consulting aan het juiste adres! Wij zorgen voor alles, van fotoshoot, teksten, vertalingen, grafisch ontwerp tot realisatie! Onze recenste realisatie is deze prachtige brochure voor Gorgon Motors, bedankt voor deze samenwerking!

Fluo affiches, flyers en polsbandjes

Drukwerk voor een te gekke zomeropenluchtfuif! Fluo affiches, flyers, drankbonnetjes en polsbandjes!

Garage Vandergucht

Een nieuwe website voor Garage Vandergucht.

  Bezoek hun website

Social Media Tartufo

Een fijne samenwerking met Restaurant Tartufo voor de uitbouw van hun social media verhaal. Leuke content creatie voor hun Facebook en Instagram, daar zorgen we bij DNA Consulting voor. Wil jij ook een sterk social media verhaal uitbouwen? Contacteer ons gerust voor meer info over onze social media pakketten.

Aan de slag voor de Gregoir Group.

Bij de Gregoir Group, uw mobiliteitspartner waren ze op zoek naar extra strategische marketing- en eventondersteuning . Met passie, dag en nacht zijn zij aan de slag voor hun klanten, net als wij en daarom klikte het! Volle overgave samen naar nieuwe successen! DNA is op wekelijkse basis voor hen actief.

Opmaak, design,productie

De rol van drukwerk en promomateriaal is nog lang niet uitgespeeld, het is opnieuw een sterk groeiend medium bij onze klanten. Hier bij DNA Consulting weten we wat werkt! Opmaak, design, productie: alles onder 1 dak!

1 jaar aan de slag voor Verenigde Handelaars Halle

Bijna 1 jaar geleden zette DNA als partner van de Verenigde Handelaars Halle zijn schouders onder de campagne "ikwinkelinhalle": concept, logo, site, social media en events. Na 1 jaar kan je moeilijk ontkennen dat de handelaars er alles aan doen om hun stad na een paar moeilijke jaren terug op de kaart te zetten. Wij doen dit graag, met passie en overgave! Event met jouw zaak, gemeente of een privé event? Contacteer ons gerust!

Openingsevent BMW Gregoir Dendermonde

Meer dan 1.800 mensen op het openingsevent van BMW Gregoir. Bedankt voor het vertrouwen! Ook nood aan een partner die uw bedrijfsevent tot een waar succes maakt? Contacteer ons gerust: openingen, opendeurdagen, productlanceringen... het kan allemaal.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenken... jaja de zoveelste balpen of post-it blok... Mag het echt wat creatiever en wil je met je KMO bij personeel en gasten echt opvallen? DNA to the rescue! Grafische ontwerpen, drukwerk en realisatie en natuurlijk super ideetjes op maat!

Productie hangers Gorgon

Bedankt Gorgon Motors voor jarenlange trouwe klandizie. We mochten voor hen de nieuwe hangers ontwerpen en produceren na onderhoud wagen. DNA Consulting - Events, Strategy, Communication dacht eraan om de onderste strook als adreskaartje te realiseren. Ontwerpen en drukken aan scherpe prijzen? Contacteer ons gerust!

Flyers Europlex

Voor onze klant Europlex mochten we nieuwe flyers ontwerpen, vertalen en drukken. Tevens hebben we alle communicatiemiddelen zoals powerpoints, e-mail handtekeningen en dergelijke in een nieuw jasje gestoken. Nood aan nieuwe opmaken? Contacteer ons gerust!

Reeds diverse jaren verzorgen we voor Multimmo de volledige uitvoering van hun aanwezigheid op diverse jaarmarkten. Promotiekleding, publiciteit, stand, hosting en attracties. Bedankt voor het vertrouwen! Zelf een event organiseren of extra opvallen op beurzen of jaarmarkten? Contacteer ons dan zeker!

Maatwerk

DNA Consulting, uw expert in visuele content! Wij brengen je boodschap op maat, contacteer ons voor meer informatie.

DNA Consulting, uw expert in visuele content! Dankzij maatwerk waar jij je met je bedrijf goed bij voelt scoren we echt. Contacteer ons voor meer informatie.

Facebook - social media

Facebook-fouten, uw bedrijf heeft ze gemaakt. Of het nu gaat om een onopzettelijke post of een ongepaste opmerking, fouten gebeuren. Vooral in een omgeving waar content bliksemsnel wordt gedeeld. De grootste Facebook-fouten blijven vaak onopgemerkt. Het zijn de gemiste kansen, de kans op meer betrokkenheid, binding en interactie. Gelukkig zijn wij bij DNA Consulting op de hoogte van deze fouten en weten we bovendien hoe we ze kunnen aanpakken!

Scoren op social media!

Het klantencontact gaat enorm veranderen de komende jaren, het is al volop bezig. Laat DNA Consulting je helpen deze nieuwe wegen te bewandelen en doe succesvol zaken dankzij je online aanwezigheid.

Nieuwe website in diverse talen DSP

Het ontwerpen en bouwen van een gepersonaliseerde website op maat van jouw onderneming is een dienst die we graag aanbieden. Voor DSP bouwden we een volledig nieuwe website die gebruiksvriendelijk is voor onze klant en die aan alle specificaties voldoet die ons werden voorgelegd. Voor de nieuwe website van DSP verzorgden we ook de foto’s en vertalingen in het Frans, Engels en binnenkort ook in het Spaans. Een mooi project dat resulteerde in een tevreden klant en daar doen we het voor! Bedankt voor het vertrouwen.

  Bezoek hun website

Europlex groeit met en dankzij DNA

Bij Europlex zijn ze zeer tevreden over de service en de hands-on aanpak van DNA Consulting. We werken op nauwe basis samen en daarbij is een duidelijke communicatie voor hen als kmo heel belangrijk. De troeven die DNA Consulting hen daarnaast nog biedt zijn vooral creativiteit, flexibiliteit en respect voor deadlines. DNA Consulting voorziet hen verder ook van high-end tools om ons sales team te ondersteunen en helpt ons ook de juiste feedback te verzamelen bij (potentiële) klanten. Zo bepalen we mee de duidelijke visie over te benaderen klanten, mogelijke markten, nieuwe technologie en R&D. DNA Consulting biedt met hun pakket een op maat gemaakte service en kan dankzij hun kennis bovendien elk onderdeel van het marketingproces aan.

Een creatieve bedrijfsfilm

Bij Soft Carwash Dodane zijn we al jaren de leverancier van creatieve bedrijfsfilms voor regionale tv, websites en social media. Acteurs, opname, productie... het kan allemaal!

Vacature invullen d.m.v een video

Bij Gorgon Motors werkten ze steeds met regionale bladen om hun vacatures in te vullen. De respons ging de laatste jaren echter ferm achteruit. DNA zorgde via een creatieve video en verspreiding via site en social media voor een record aan sollicitaties en een invulling binnen de 3 weken van de openstaande vacature. Een winnende formule dus! Tevens was deze spot nog eens extra ondersteunend als reclametool.

Events voor BMW Gregoir

BMW Gregoir, met passie, dag en nacht zijn zij aan de slag voor hun klanten, net als wij en daarom klikte het! Succesvolle samenwerking voor de voorstelling van de nieuwe X5 en 8 serie. Volle overgave samen naar nieuwe successen!

Tartufo flyers

Leuk design en snel, betaalbaar drukwerk voor je volgende event? Contacteer ons gerust!

Animatie of artiesten?

Deze kleurrijke lotus bloemen willen de vreugde van de lente delen! Sierlijk en betoverend zullen ze Halle in bloei zetten tijdens de lente happening! ???

Smullen van social media!

Lamme Gisj is een begrip in de regio Halle, het gekende café biedt je weldra ook de mogelijkheid om lekker te gaan eten in combinatie met of na een lekker biertje. Wij zorgen alvast voor de #socialmedia opstart en aanwezigheid van dit vernieuwde concept. Bedankt voor het vertrouwen!

Bedrijfsevent VPD

Wanneer je je personeel extra wil bedanken voor hun loyauteit en inzet dan is een bedrijfsfeest de ideale gelegenheid. Bedankt VPD voor het vertrouwen!

De politie uw vriend

De politie je vriend, wel bij DNA is dat zo, niets dan lovende kritieken na het ontwerpen van logo en affiche voor de Belgian Cops Throwdown 2019!? Wist je trouwens dat wij razendsnel en aan super scherpe tarieven drukken bij DNA? ???

Huisstijl - vertaling -site - folder Faces

De lente is in aantocht, tijd voor een update van het hele marketingverhaal voor Faces make-up artist Sophie Fastenaekels. DNA zorgde alvast voor een nieuw logo en nieuwe huisstijl, we starten de social media activiteiten en weldra kan je ook een volledig nieuwe site en folders bewonderen. Bedankt Sophie, samen naar een succesvol verhaal voor Faces 2.0

Aan de slag voor Tartufo - sterniveau!

Hoe fijn kan het wel niet zijn om een nieuwe klant onder de arm te mogen nemen waar je al lange tijd enorme fan van bent. Graag introduceren we Tartufo als onze nieuwe klant. Een top restaurant in onze omgeving met een enorme passie voor kwalitatieve en lekkere gerechten! Ze zijn al top en hun succesverhaal willen we nog meer laten “boomen”, dit door een sterk social media verhaal en algemene marketing ondersteuning. We are so ready to rock for Tartufo!

Design en drukwerk voor events!

Grafisch design en drukwerken? Dat klaren we even voor jullie! Bedankt Fashion Dinner at Krekelhof.

Nieuwe website?

Nieuwe website voor Faces by Sophie! ?? Het ontwerpen en bouwen van een gepersonaliseerde website op maat van jouw onderneming is een dienst die we graag aanbieden. Neem zeker eens een kijkje naar deze nieuwe website via www.facesbysophie.be Copywriting, vertalingen, design, seo,...

Radiospot voor Concept Fashion Outlet

Een reclamespotje nodig? Ook dat doen we bij DNA Consulting! ? ? Naast het social media verhaal maakten we volgend radiospotje voor Concept Fashion Outlet Store (FNG Group; Fred & Ginger, CKS, Claudia Sträter, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Baker Bridge, Brantano en Steps). ?? Contacteer ons voor meer informatie!

  Bezoek hun website

VPD en DNA: winnende combinatie

Dirk Van Peteghem - Zaakvoerder bij VPD: Efficiënt, creatief, meedenkend: dat zijn de woorden die me te binnen schieten als ik aan de samenwerking met DNA Consulting denk. Iets meer dan een jaar geleden gingen we samen in zee en intussen hebben we al bijzonder mooie resultaten geboekt. Het doel was VPD op de kaart zetten en die missie is geslaagd: met onze gloednieuwe website, een nieuwsbrief en de wekelijkse posts op LinkedIn en Facebook. Als kers op de taart behaalden we onlangs ook de nationale Truck Safety Award 2018, waarbij we de jury verbluften met een visueel zeer sterk dossier. En ook van onze klanten blijven de complimenten niet uit. Zo krijgen we alleen maar meer goesting om verder samen te werken met DNA Consulting. Together we are strong!

Algemene communicatie Gorgon

Social media, nieuwsbrieven, grafisch design, drukwerken, websites en alle mogelijke creatieve manieren om Gorgon in de aandacht te brengen. Reeds jaren een winnende combinatie in een sterk veranderende sector. Meedenken en meegroeien met de klant: topteam!

Realisatie nieuwe huisstijl Evyance

Realisatie van nieuwe visitekaartjes, folders en cadeaubonnen in een mooie nieuwe huisstijl voor Evyance!

Marketingadvies De Doncker Roosdaal

Reeds meer dan 3 jaar leveren we wekelijks marketingadvies bij De Doncker Roosdaal. Zo nemen we het updaten van hun website en social media voor onze rekening, zorgen we voor optimale SEO en maken we flyers en nieuwsbrieven voor hen. ?

Uitnodiging communie Mika

Mika vierde zijn communie en wat voor één, want Mikaland was een te gekke communie party! We vonden het fijn om hiervoor échte festival items te realiseren zoals een VIP uitnodiging, polsbandjes en drankbonnetjes! Op zoek naar iets gelijkaardigs? Contacteer ons gerust voor meer informatie!

Flyers Faces

Naast het make-over verhaal van het hele marketingverhaal (voor een nieuw logo en een nieuwe huisstijl) voor Faces make-up artist Sophie Fastenaekels zorgde we ook voor nieuwe folders!

Vlagjes

In opdracht van de VHH, maakten we nieuwe vlagjes om de bedevaarders te verwelkomen in Halle.

Posters & Flyers Braderie Halle

Vrolijke en kleurrijke posters & flyers voor de Braderie van Halle! Ook nood aan grafisch design en drukwerk? Contacteer ons gerust via info@dna-consulting.com

Social Media Shoeshoe

Shoeshoe is een speciaalzaak in damesschoenen van enkele topmerken. Bij DNA Consulting staan we in voor de online communicatie van shoeshoe en verzorgen we daarnaast op wekelijkse basis de social media kanalen met leuke content voor de volgers.

SEO-SEA VPD

Voor VPD beheren we al een paar maanden het hele SEO en SEA gedeelte. Het resultaat voor SEA is goed en een onmisbaar onderdeel binnen hun verdere groei. Zeer verwachtingsvol en daarnaast komt er steeds meer data beschikbaar. Dit maakt een betere sturing mogelijk en dus optimalisatie, meer leads. Voor SEO zijn we ook erg goed op weg, iets dat een langere termijn nodig heeft om echt te merken uiteraard. Door stijging van de waarde van het domein zijn er momenteel zoekwoorden gestegen die binnen de top 10 van Google staan. Een aantal zeer concurrerende zoekwoorden met zeer veel volume en relevantie. - 72 zoekwoorden die momenteel binnen de top 100 ranken. - Een aantal van de belangrijke zoekwoorden gaan nu richting de top 10 of top 5. Normaliter worden er 1 à 2 brede zoekwoorden met hoog volume meegenomen. Wij hebben er meerdere. Veel zijn ook zeer concurrerend en algemeen. Zo dien je de resultaten ook te bekijken. Wat is key voor succes: - Data verzamelen voor de conversies. - SEO is een proces. Resultaat kost meer tijd. Top 5 posities zijn ook in verkeer merkbaar. - Relevante content schrijven voor de pagina’s die beschikbaar zijn of nieuw te creëren. - De website technisch in orde maken met het optimaliseren van snelheid en usability. On site SEO - Nog meer autoriteit vergaren. Dit is de basis van de vindbaarheid.